Pehea e hoʻohana ai i ka tarpaulin uhi trailer?

He maʻalahi ka hoʻohana ʻana i ka tarpaulin uhi trailer akā pono ka mālama pono ʻana i mea e pale pono ai i kāu ukana. Eia kekahi mau manaʻo e hōʻike iā ʻoe pehea e hoʻohana ai:

1. E koho i ka nui kūpono: E hōʻoia i ka nui o ka tarpaulin i loaʻa iā ʻoe e uhi i kāu trailer a me kāu ukana. Pono e hoʻopaʻa paʻa ʻia.

2. E hoʻomākaukau i ka ukana: E hoʻonohonoho pono i kāu ukana ma ke kaʻa. E hoʻohana i nā kaula a i ʻole nā ​​kaula e hoʻopaʻa i nā mea inā pono. Mālama kēia i ka hoʻololi ʻana o ka ukana i ka wā o ka lawe ʻana.

3. Wehe i ka Tarpaulin: Wehe i ka tarpaulin a hohola pono ma luna o ka ukana. E hoʻomaka mai kekahi ʻaoʻao a hele i kekahi ʻaoʻao, e ʻike pono i ka uhi ʻana o ka tarp i nā ʻaoʻao a pau o ka trailer.

4. Hoʻopaʻa i ka Tarpaulin:

- Ke hoʻohana nei i nā Grommets: ʻO ka hapa nui o nā tarpaulins he grommets (nā maka i hoʻoikaika ʻia) ma nā ʻaoʻao. E hoʻohana i nā kaula, nā kaula bungee, a i ʻole nā ​​kaula ratchet e hoʻopaʻa i ka tarp i ka trailer. E hoʻopaʻa i nā kaula i loko o nā pahu a hoʻopili iā lākou i nā lou a i ʻole nā ​​mea heleuma ma ke kaʻa.

- Hoʻopaʻa: Huki paʻa i nā kaula a i ʻole nā ​​kaula e hoʻopau i ka lohi o ka tarpaulin. Mālama kēia i ka pahū ʻana o ka tarp i ka makani, hiki ke hoʻopōʻino a komo ka wai i loko.

5. E nānā i nā āpau: E hele a puni ke kaʻa kaʻa e hōʻoia i ka paʻa pono o ka tarp a ʻaʻohe wahi āpau e komo ai ka wai a me ka lepo.

6. Mākaʻikaʻi i ka wā o ka huakaʻi: Inā hele ʻoe i kahi huakaʻi lōʻihi, e nānā i kēlā me kēia manawa i ka tarp no ka mālama pono ʻana. E hoʻopaʻa hou i nā kaula a i ʻole nā ​​kaula inā pono.

7. Wehe ʻana: Ke hiki ʻoe i kou wahi e hele ai, e wehe pono i nā kaula a i ʻole nā ​​kaula, a pelu i ka tarpaulin no ka hoʻohana ʻana i ka wā e hiki mai ana. 

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hoʻohana pono i kahi kāwele uhi uhi trailer e pale i kāu ukana i ka wā o ka lawe ʻana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-23-2024